Newslettere


16 Jul 2012

Newsletter nr. 1- 01.11.2011

Proiectul se incadreaza in prioritatile Strategiei Lisabona revizuite (http://europa.eu.int/growthandjobs/) de transformare a Uniunii intr-un spatiu mai atractiv pentru investitii si munca, prin promovarea cunoasterii si inovarii si crearea de locuri de munca mai numeroase si mai bune. Prin liniile sale directoare (anexa 5), intre recomandarile la nivel microeconomic, strategia prevede PROMOVAREA CULTURII ANTREPRENORIALE SI CREAREA UNUI MEDIU DE SPRIJIN PENTRU IMM-URI.

Nivelul educatiei antreprenoriale in Romania este relativ scazut; legatura dintre cercetare, cunostinte, educatie si punerea in aplicare a cunostintelor (in industrie) este foarte slaba, se precizeaza in studiul privind educatia antreprenoriala in Romania, realizat de Grupul de Economie Aplicata. Potrivit studiului, un curs de antreprenoriat este eficient daca cel putin 1% dintre ideile de afaceri ale cursantilor se transforma in bussinesuri de succes. Prin activitatile sale inovatoare, proiectul de fata isi propune sa ridice acest indicator la 2%.
... mai mult


Newsletter nr.2 - 22.12.2011

Primele sase luni din cursul deschis Managerul in Armura, au reunit 487 de manageri de IMM din Bucuresti, Iasi , Brasov, Sibiu, Arad, Timisoara. Firmele din care vin managerii sunt din domenii variate: IT, marketing, advertising, constructii, transport, servicii auto, consultanta, recrutare, training, productie, securitate, farmacii, medical ,logistica, instalatii etc.

Au fost peste 300 de idei implementate din curs la locul de munca si in viata personala de catre managerii inscrisi, idei ce au condus la beneficii de peste 200,000 eur in firmele unde activeaza managerii.
...mai mult


Newsletter nr.3 - 29.06.2012

Proiectul “Dezvoltarea spiritului antreprenorial si cresterea competitivitatii in afaceri” POSDRU/92/3.1/S/61820 ajuns in al doilea an de implementare, a reusit sa isi contureze obiectivul general, dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale prin programe de formare si servicii inovatoare de consiliere.

Pana in prezent 800 de manageri din IMM-uri si microintreprinderi beneficiaza de astfel de servicii si participa la cursul “Managerul in Armura” organizat in cele 5 regiuni de implementare. ...
mai multNewsletter nr.4 - 30.10.2012

Proiectul “Dezvoltarea spiritului antreprenorial si cresterea competitivitatii in afaceri” POSDRU/92/3.1/S/61820 ajuns la finele anului doi de implementare a reusit sa atinga urmatorii indicatori:

• Grup tinta: 1257 manageri din cadrul  IMM-urilor  si microinterprinderi;
• 11 orase: Bucuresti, Iasi, Suceava, Piatra Neamt, Brasov, Sibiu, Ploiesti, Pitesti, Calarasi, Timisoara, Arad;
• 7 examene CNFPA;
• 120 manageri certificate international ILM. ...mai mult


Newsletter nr.5 - 20 mai 2013

Idei implementate in cadrul programului “Managerul in Armura”

”IQ-ul te angajeaza si EQ-ul te promoveaza. Atitudinea pozitiva, perseverenta si creativitatea te promoveaza.“ Condriuc

“Subalternii  <ruleaza> dupa reguli stricte impuse de mine. Ideea este de a depasi limita regulilor si mediului traditional de gandire. Le-am ofert acestora posibilitatea spargerii barierelor si le-am oferit posibilitatea de a – si face propriile reguli si metode de gandire. Bineinteles coordinate indeaproape de mine.” Andrei Bogdan ... mai mult

Newsletter nr 6 - Decembrie 2013

In cadrul evenimentelor au fost prezentate rezultatele si indicatorii realizati in perioada de implementare a proiectului, au fost inmanate diplomele ANC participantilor precum si certificatele recunoscute international ILM.....mai mult
Vizitatori: 67143
MASS MEDIA

Acest kit vi-l dedicam dvs, jurnalistilor si celorlalti reprezentanti mass media, parteneriii nostri in comunicarea cu publicul larg.


DOCUMENTE

In aceasta sectiune veti gasi documentele necesare inscrierii la cursuri.