Articole de presa


29 Apr 2011

www.dailybusiness.ro/stiri-cariere/cum-au-reusit-3-fosti-manageri-de-multinationale-sa-atraga-fonduri-ue-de-5-mil-euro-61505/

Cum au reusit 3 fosti manageri de multinationale sa atraga fonduri UE de 5 mil. euro People Investment, companie infiintata de trei fosti manageri de multinationale, a lansat un proiect de resurse umane, in valoare de 20 milioane lei, sustinut din fonduri europene.


29 aprilie 2011

www.formare.info/corner/revista-presei/revista-presei-despre-training-%E2%80%93-29-aprilie-2011/


Timp de un an, managerii implementeaza lunar idei din curs la locul de munca, declarand rezultatul financiar obtinut in companie/departament. Printre cei cateva sute de participanti la acest program de training se numara manageri de la Medicover, Sommering Install, Viarom Construct, Romanel, Suzuki Motors, Promoterm si News Outdoor.


2 mai 2011

www.cariereonline.ro/articol/managerii-se-pot-inscrie-la-cursuri-manager-in-armura

Aproximativ 1.200 de manageri de toate nivelurile din cinci regiuni de dezvoltare din Romania (Bucuresti-Ilfov, Centru, Vest, Nord-Est, Sud-Muntenia) isi vor putea dezvolta abilitatile antreprenoriale prin programe de formare si servicii inovatoare de consiliere in vederea insusirii de practici antreprenoriale noi in mod gratuit printr-un program dezvoltat de People Investment. La sfarsit, absolventii primesc certificarea internationala in management si leadership ILM.


10 februarie 2012 - Cursul Managerul in armura continua

http://www.cciat.ro/modules.php?module=epress&id=618&lg=ro

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş anunţă continuarea înscrierilor pentru cursul de perfecţionare profesională în antreprenoriat - ”Managerul în Armură“. Cursul are loc în cadrul Proiectului “Dezvoltarea spiritului antreprenorial şi creşterea competitivităţii în afaceri“ , co-finanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, derulat de People Investment Bucureşti în parteneriat cu CCIA Timiş, Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti, CCI Braşov, S.C. VLADTEH STL Timişoara şi International College din Marea Britanie. 


10 februarie 2012 - CCIAT ofera antrenorilor armura pe vremuri de criza

http://www.tion.ro/cciat-ofera-antreprenorilor-armura-pe-vremuri-de-criza/1055142

Cursul are loc în cadrul Proiectului „Dezvoltarea spiritului antreprenorial şi creşterea competitivităţii în afaceri” , co-finanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Obiectivul general al proiectului vizează dezvoltarea abilităţilor antreprenoriale pentru 1200 manageri de micro-întreprinderi şi IMM-uri prin programe de formare şi servicii inovatoare de consiliere în vederea dezvoltării de practici antreprenoriale noi, de-a lungul a trei ani, în cinci regiuni de dezvoltare din România.


10 februarie 2012 - Continua cursurile pentru manageri

http://www.timnews.ro/economie-continua-cursurile-pentru-manageri/

Cursurile “Manager în Armură” continuă. În Regiunea Vest, acestea se desfăşoară la Centrul Regional de Afaceri Timişoara. Proiectul vizează dezvoltarea abilităţilor antreprenoriale pentru 1200 manageri de micro-întreprinderi şi IMM-uri prin programe de formare şi servicii inovatoare de consiliere în vederea dezvoltării de practici antreprenoriale noi, de-a lungul a trei ani, în cinci regiuni de dezvoltare din România.


11 februarie 2012 – Vrei sa fii manager in armura?
 
http://www.timisoaraexpress.ro/index.php/local/2405-vrei-sa-fii-manager-in-armura

Timisoara - Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş anunţă continuarea înscrierilor pentru cursul de perfecţionare profesională în antreprenoriat - ”Managerul în Armură“.
Cursul are loc în cadrul Proiectului “Dezvoltarea spiritului antreprenorial şi creşterea competitivităţii în afaceri“ , co-finanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, derulat de People Investment Bucureşti în parteneriat cu CCIA Timiş, Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti, CCI Braşov, S.C. VLADTEH STL Timişoara şi International College din Marea Britanie.


13 februarie 2012 – Manager in Armura

http://www.radio-resita.ro/manager-in-armura

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş anunţă înscrieri pentru cursul de perfecţionare profesională în antreprenoriat – “Managerul în Armură”. Acesta se desfăşoară în cadrul proiectului “Dezvoltarea spiritului antreprenorial şi creşterea competitivităţii în afaceri”, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

03 aprilie 2012 – Pentru intreprinzatori

http://www.ccib.ro/afacerea/Stire-7683-.htm

People Investment SRL, in parteneriat cu camerele de comert si industrie din Bucuresti, Brasov si Timisoara, SC Vladteh SRL, SC Training & Consulting Alliance SRL si The Vocational College implementeaza proiectul „Dezvoltarea spiritului antreprenorial si cresterea competitivitatii in afaceri” (POSDRU/92/3.1/S/61820), cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Proiectul vizeaza dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale si manageriale pentru 1200 de manageri din microintreprinderi si IMM-uri prin intermediul unui program de formare profesionala si servicii inovatoare de consiliere, in vederea dezvoltarii de practici antreprenoriale noi. Programul se desfasoara in cinci regiuni de dezvoltare din Romania, pe parcursul a trei ani si se adreseaza celor care conduc oameni sau vor face acest lucru in curand: manageri, team-leaders, supervizori, manageri de proiect.

10 mai 2012 - Camera de Comert si Industrie Timis

http://www.timnews.ro/incep-inscrierile-pentru-cursul-managerul-in-armura/


Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş continuă  înscrierile pentru sesiunea mai 2012 la cursul de perfecţionare profesională în antreprenoriat – ”Managerul în Armură“. Cursurile vor începe în data de 28 mai şi se vor desfşura timp de un an, în 12 sesiuni lunare, câte 5 ore  pe lună la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT.

23 mai 2012 - Camera de Comert si Industrie Timis

http://www.ccib.ro/afacerea/Stire-7920-.htm

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis (CCIA Timis) continua initiativa sa de dezvoltare a abilitatilor antreprenoriale, fiind deschise in continuare  inscrierile pentru sesiunea mai 2012 la cursul de perfectionare profesionala in antreprenoriat „Managerul in armura”.

Cursul are loc in cadrul proiectului „Dezvoltarea spiritului antreprenorial si cresterea competitivitatii in afaceri”, co-finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, derulat de People Investment Bucuresti in parteneriat cu CCIA Timis, CCIB, CCI Brasov, S.C. VLADTEH, Training & Consulting Alliace si International College din Marea Britanie.

20 iunie 2012 -  Camera de Comert si Industrie Brasov

http://www.dailymotion.com/video/xrng3c_cci_news?start=31#.UKoFt2cjgaM

Spot video realizat de Mix TV .in care presedinta CCIBV prezinta beneficiile obtinute de participant in urma inscrierii la cursuri.

Articolele aparute in presa locala din Brasov  au avut scopul de a informa publicul tinta asupra beneficiilor obtinute in urma participarii la cursuri, a serviciilor de coaching si de consiliere derulate in cadrul proiectului, aspecte privind recrutarea cursantilor, a criteriilor de eligibilitate precum si rezultatelor obtinute pana la acest moment.

28 noiembrie 2012 - Camera de Comert si Industre Bucuresti

http://www.ccib.ro/afacerea/Stire-8705-.htm

Camera de Comert si Industrie a Municipiul Bucuresti (CCIB), in parteneriat cu People Investment SRL, organizeaza in cadrul proiectului „Dezvoltarea spiritului antreprenorial si cresterea competitivitatii in afaceri”, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 „Investeste in oameni!„(POSDRU/92/3.1/S/61820) seminarul „Antreprenoriatul – oportunitati de cariera”.

03 decembrie 2012 - Camera de Comert si Industrie Timis

http://oradetimis.oradestiri.ro/seminar-despre-antreprenoriat-si-oportunitatile-din-cariera-la-cciat/economie/2012/12/03/

TIMIŞOARA. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș,  în calitate de partener al Proiectului “Dezvoltarea spiritului antreprenorial și creșterea competitivității în afaceri”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 și  S.C. People Investment SRL în calitate de beneficiar al proiectului, organizează în data de 4 decembrie, ora 10.00, în Sala Bega a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22, seminarul cu tema:  “Antreprenoriatul. Oportunități de Carieră”


03 decembrie 2012 -
Camera de Comert si Industrie Timis


http://www.realitatea.net/seminar-despre-antreprenoriat-si-oportunitatile-din-cariera-la-cciat_1065048.html

TIMIŞOARA. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș,  în calitate de partener al Proiectului “Dezvoltarea spiritului antreprenorial și creșterea competitivității în afaceri”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.


03 decembrie 2012 - Camera de Comert si Industrie Timis

http://fortacivicatimis.ro/2012/12/revista-presei-03-decembrie-2012/

Seminar despre antreprenoriat şi oportunităţile din carieră la CCIAT. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș,  în calitate de partener al Proiectului “Dezvoltarea spiritului antreprenorial și creșterea competitivității în afaceri”, 
Vizitatori: 67143
MASS MEDIA

Acest kit vi-l dedicam dvs, jurnalistilor si celorlalti reprezentanti mass media, parteneriii nostri in comunicarea cu publicul larg.


DOCUMENTE

In aceasta sectiune veti gasi documentele necesare inscrierii la cursuri.